we are the best of the best

The creative agency for you.

Morbi eros sapien, interdum vitae vulputate in, vestibulum sed felis. Sed purus leo, tristique in ornare eget, volutpat et mauris.

we build your brand today

The best agency you can get.

Morbi eros sapien, interdum vitae vulputate in, vestibulum sed felis. Sed purus leo, tristique in ornare eget, volutpat et mauris.

Testimonials.

what they SAY ABOUT UCWB

Joan is een doorgewinterde cultuurprofessional met een groot hart voor de urbanscene. Haar kennis en ervaring met het culturele veld en de sleutelfiguren daarin zorgen ervoor dat haar advies zeer waardevol is, iets waar ik zelf al ontelbare keren gebruik van heb gemaakt en de meest fantastische nieuwe samenwerkingen mee tot stand heb kunnen brengen. Daarnaast heeft Joan een zeer indrukwekkend netwerk van ondernemende vrouwen van kleur, dus doe jezelf en je organisatie een gunst en laat Joan voor je bemiddelen.

Conchitta Bottse

PAARD

Joan is een persoon met passie voor de cultuur en het verhaal van artiesten én persoonlijkheden in de Urban scene. Ze is werkzaam geweest op verschillende velden binnen de creatieve industrie en dit vaak op eigen initiatief. Nog meer redenen om haar te vertrouwen. Zij heeft mij gesignaleerd in de scene als opkomend artiest en heeft mij verwezen naar de juiste mensen om mijn muziekproject mogelijk te maken. Ze snap het verhaal van de artiest and herkent een match met wat er nu hot is. Iemand beter dan haar kan je niet krijgen!

MS.ABA

BYAustin

UCWB heeft mij geholpen in het geven van advies toen ik mijn eerste stappen tot ondernemen nam. Ik heb nu een platform voor spoken word en poëzie artiesten in Den Haag weten te creëren, mede door adviesgesprekken. Het werd al gauw duidelijk dat kwesties rondom diversiteit en cultuursector aspecten, dingen zijn waar UCWB goed mee weet om te gaan. Zoals ze zeggen "they showed me the ropes". - Daniëlle Zawadi, oprichter van Het Zwarte Schaap & spoken word artiest.

Daniëlle Zawadi

Het Zwarte Schaap

Tijdens mijn deelname als panellid bij 'Meet The Urban Pro's' via de Cultuurschakel in Den Haag heb ik veel jong talent ontmoet die ik (hopelijk) heb kunnen inspireren en helpen (en andersom!) Een mooie ervaring dankzij de vlekkeloze organisatie en voorbereiding van UCWB.

Inge

XITE

Vragen?

Neem contact met ons op!

    Onderwerp

    nl_NLNL