we are the best of the best

The creative agency for you.

Morbi eros sapien, interdum vitae vulputate in, vestibulum sed felis. Sed purus leo, tristique in ornare eget, volutpat et mauris.

we build your brand today

The best agency you can get.

Morbi eros sapien, interdum vitae vulputate in, vestibulum sed felis. Sed purus leo, tristique in ornare eget, volutpat et mauris.

Publieksopbouw

Inspire To Move Women Up: Health & Wealth

Joan Biekman

FOUNDER UCWB

Merchandise Campagne

Melanin Magic

Wie zijn wij.

Urban Creatives With Brains Agency is een jong fullservice consultancy agency met een brede gezichtsveld gericht op de hedendaagse jongerencultuur, creatieve millenials, traditionele hiphop en innovatieve urban cultuur, de kunst en cultuur sector en girl power movements.

WAT WIJ DOEN | Onze brede gezichtsveld zorgt voor dat wij een diversiteit aan getalenteerde creatives ondersteunen in de moderne entertainment en kunstsector. Wij staan garant voor gerichte PR campagnes, brand en imago building, publieksopbouw voor (kleine) culturele instellingen, marketing en communicatie strategieën van projecten. Verder ontwikkelt onze agency concepten tot aan het uitvoeren en produceren van live en culturele publieksevenementen.

ONZE ERVARING | Wij hebben al meer dan 9 jaar ervaring met semi-professionals en professionele artiesten binnen de hiphopcultuur en urban muziek- en entertainment industrie, culturele en maatschappelijke organisaties en initiatieven te ondersteunen met communicatieplannen, PR campagnes, online en offline marketing en profilering, content creatie en onze specialiteit: persoonlijke betrokkenheid!

 

 

 

Joan Biekman
CEO & Founder

Vragen?

Neem contact met ons op!

    Onderwerp

    nl_NLNL