UCWB University

  • 6 november 2020

UCWB University

Na meerdere netwerk-, ontmoeting- en inspiratie evenementen is het tijd voor the next step Urban Creatives With Brains Agency. UCWB Agency gaat aan de slag met creatievelingen die begeleiding nodig hebben bij het aanvragen van culturele subsidies en het aanschrijven van fondsen. Daarom lanceren wij onze eigen university waar creatievelingen, beginnende artiesten, kunstenaars en makers online en/of offline classes volgen en in gesprek gaan met experts uit ons netwerk.

De classes worden in 2021 gegeven en zijn tegen een kleine vergoeding (investering in jezelf) te volgen. Doel van de UCWB University? De ontwikkeling, ondersteuning en empowerment van jonge creatievelingen naar the next level brengen door hen te educaten binnen de wereld van subsidies en fondsen die tijdens hun artistieke ontwikkeling onvoldoende aan bod komen.

Class #1

Expert: Sherwin Blijd
Functie: matchmaker cultuur Den Haag
Datum: 7 november 2020
Tijdstip: 18.00 – 21.00 uur
Duur class: 3 uur
Locatie: De Haagse Sportcentrale
Adres: 1e van der Kunstraat 282, 2521AV Den Haag

Inhoud class

kennis, inzicht en inspiratie op het gebied van subsidies voor beginnende artiesten binnen de podiumkunsten (hiphop-, R&B-, pop en urban muziek). Daarna zelfstandig met begeleiding van UCWB Agency stapsgewijs schrijven van een subsidieaanvraag voor één van de regelingen van makersregeling van de Gemeente Den Haag, Fonds Podiumkunsten, VSB Fonds en Fonds voor Cultuurparticipatie met een plan van aanpak, artistieke ontwikkeling en heldere artiestprofilering. Aanvullend worden ook andere fondsen- en subsidieregelingen bespreekbaar gemaakt.

Opbrengst

Uitleg over interessante regelingen uit voor hiphop-, R&B-, pop en urban muzikanten en makers bij de makersregeling van de Gemeente Den Haag, Fonds Podiumkunsten, VSB Fonds en Fonds voor Cultuurparticipatie, uitwisseling van actuele informatie vanuit de culturele sector (coronaproof) samen met andere muzikanten, samenwerking met UCWB Agency in de subsidieaanvraag.

 

Schrijf je hieronder in voor de classsessie

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

nl_NLNL